MIJN NAAM IS HARRY

EVEN VOORSTELLEN

01. kennis

Schilder Harry van der Veen was vroeg begonnen met schilderen. Hij was pas 17 jaar jong toen hij voor het eerst iets met een kwast ging doen. Nadat hij zijn opleiding aan de technische school in Hoogezand had afgerond, besloot Harry de opleiding aspirant schilder te volgen aan het KMBO in Appingedam.

Direct na zijn opleiding kon Harry als schilder aan de slag. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgedaan.

Na jaren voor een baas te hebben gewerkt, heeft Harry de stap gezet om als schilder zijn brood zelf te gaan verdienen. Van deze stap heeft hij geen moment spijt gehad.

02. harry

Harry van der Veen is specialist in behangen, kitwerk, houtrot reparatie, beglazing en schilderwerk! Heeft u een project wat u wellicht niet aandurft? Huur dan een professional in om ook nog eens snel een superstrak resultaat te krijgen.

03. ervaring

Door onder andere projecten via zijn vorige werkgevers heeft hij een eigen netwerk kunnen opbouwen. Veel klanten komen bij Van der Veen Schilderwerken terecht via aanbevelingen van bestaande klanten.

Harry is naast professioneel schilder specialist in behangen, kitwerk, houtrot reparaties en het plaatsen en vervangen van beglazing. Heeft u een project, groot of klein, dat u wilt uitbesteden? Voor een snel en superstrak resultaat neemt u contact op met Harry van der Veen Schilderwerken!

Stuur mij een bericht via WhatsApp!
Stuur mij gratis een bericht via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Schilderwerken

Schilderen zorgt ervoor dat uw huis weer een frisse uitstraling krijgt en beschermt tegen slijtage.

beglazing

Een goed en gezond binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte is van essentieel belang,

houtrot

Het herkennen, behandelen en voorkomen van rotte plekken in kozijnen en deuren is specialistisch werk.

contact

Voor vrijblijvende informatie of een gratis offerte, neem gerust contact met mij op.

Stuur mij gratis een bericht via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp