Professioneel schilderwerk

voor binnen en buitenshuis
gratis offerte

goed onderhoud voorkomt slijtage

Schilderen binnen en buiten

Schilderen zorgt ervoor dat uw huis weer een frisse uitstraling krijgt en beschermt tegelijkertijd tegen slijtage. Daarnaast nemen houten onderdelen en stucwerk weinig tot geen vocht (meer) op. Uw schilderwerk blijft jaren in een optimale staat!

Binnen schilderen doen we voornamelijk om slijtage tegen te gaan van onder andere de trap. U verlengt de levensduur van een trap als deze goed in de verf staat. Ook door waterdamp en warmte van een verwarming heeft het schilderwerk in binnenshuis veel te verduren. Het is dan ook van groot belang om ervoor te zorgen dat het hout- en stucwerk goed is beschermd tegen vocht. Hierdoor krijgen schimmels geen kans om zich voort te planten.

Buiten schilderen biedt houtwerk bescherming tegen weersinvloeden. Kozijnen, windveren, dakgoten en deuren hebben minder kans op houtrot. Door ervoor te zorgen dat het houtwerk strak in de lak staat, bespaart u in uw portemonnee!

goed onderhoud voorkomt snelle slijtage

Schilderwerk onderhouden

Goed onderhoud is heel belangrijk! Het schoonhouden van het schilderwerk zorgt voor een langere levensduur. Elk project die wij uitvoeren, gebeurt volgens een protocol.

Met onze kennis van schilderen en jarenlange ervaring bent u dan ook verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Van der Veen Schilderwerken weet wat nodig is bij alle soorten materialen, werken nauwkeurig en boeken snel resultaat!

Advies op maat

Wanneer ik bij u langskom om uw woning of bedrijfspand binnen en / of buiten te komen schilderen, bespreken we eerst uw wensen. We gaan samen de situatie bekijken.

Daarnaast geef ik advies daar waar nodig is om de levensduur van uw houtwerk te verlengen. Mijn adviezen zijn altijd gratis en verplichten u tot niets. Na ons gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.

Mocht uw woning twee jaar of ouder zijn, dan kunt u gebruikmaken van de 6% btw-regeling. Dit is een besparing van 15% ten opzichte van het huidige 21% btw-tarief!

Stuur mij een bericht via WhatsApp!
Stuur mij gratis een bericht via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp

Schilderwerken

Schilderen zorgt ervoor dat uw huis weer een frisse uitstraling krijgt en beschermt tegen slijtage.

beglazing

Een goed en gezond binnenklimaat in uw woning of bedrijfsruimte is van essentieel belang,

houtrot

Het herkennen, behandelen en voorkomen van rotte plekken in kozijnen en deuren is specialistisch werk.

contact

Voor vrijblijvende informatie of een gratis offerte, neem gerust contact met mij op.

Stuur mij gratis een bericht via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp